Teknologian ihmeitä

Tälläinen pieni postaus alkaneen viikon yllättävistä tapahtumista. Viikko on siis vierähtänyt jo puoleen ja täällä toivutaan eilisen Taysin reissun jälkitunnelmista. Olo on hieman tyhjä ja väsynyt. Luulin käynnin menevän ihan rutiiniluontoisesti, mutta yllätyksethän tulevat juuri silloin kun niitä vähiten osaa odottaa. 
Minua siis odottaa 1 - 2 kk päästä tahdistimen vaihto. En odottanut sitä niin pian, mutta hyvähän se on että se tehään ajoissa ennen virran loppua. 
Jotenkin kun asiaa eilen ajellessani kotiinpäin mietin niin tuntui siltä että olen kuin jokin robotti. Minä en toimisi ilman tälläistä nykyaikaista tegnologian luomaa ihmelaitetta. Onni on siis se, että olen syntynyt Suomeen ja sellaisena aikana jolloin tällaisia laitteita on jo ollut olemassa. Kyllä se teknologia pystyy moneen ja suuresti ihailen myös lääkäreitä.
Jännityksellä odotan kuitenkin tätä uuden tahdistimen operointia. Ainahan kaikki operaatiot vähä pelottaa vaikka kuinka olisi rutiini toimenpide. Mutta täytyy toivoa parasta, eikä antaa ikävien mielikuvien vallata mieltä. Positiivista ajatusta jälleen kehiin :) Mutta nyt lepäilemään ja keräilemään voimia loppuviikkoa varten.

Hyvää viikon jatkoa kaikille!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huonemännyn hoito-ohje

Tonttupolku metsässä

Keittiön uusi saareke