Yllätysten päivä!

Uusi viikko ja uudet kujeet.. Aamulla porhalsin vuosittaisiin verikokeisiin ja sydänfilmiin teveyskeskuksen mäelle ennen töihin menoa. Ne otetaan aina ennen Taysiin tutkimuksiin menoa joka on nyt sitten jo viikon kuluttua. Peukut pystyyn, että kaikki on hyvin ja sydän sytkyttää entiseen malliin.
Muuten minulla onkin sitten ollut oikein yllätysten päivä. Isäntä muisti minua yllättäen viherkasvilla ja oli ihan pakko kysyä häneltä "Mitä pahaa olet tehnyt?". Eihän nyt ole edes mikään juhlapäivä ja hän ei yleensä muuten kotiin kukkia kanna. Mutta mitään sen kummempia syitä ei ollut joten voi olla että hän ihan pikkirikkisen tykkää minusta :)
No ei siinä vielä kaikki. Äiti yllätti minut nimikoidulla Coca Colapullolla. Nimeäni ei juurikaan ole yleensä missään tälläisissä jutuissa ja nyt hänen oli ollut pakko ostaa se kun oli nähnyt tuon pullon. Kuinka sattuikin molemmat yllärit samalle päivälle. On se mukava tulla yllätetyksi silloin kun sitä vähiten odottaa ja keskellä arkea. Ihana äippä ja ihana isäntä <3
Maanantai on siis mennyt oikein mukavan yllättävissä tunnelmissa vaikka viime yö menikin pyöriessä. Liekö täysikuu saanut minut levottomaksi vai mikä. Nyt alkaakin jo aika lailla ramaista ja uskon että ensi yönä Nukku Matin kassa meillä on treffit aika pian silmieni sulkemisen jälkeen. Sitä ennen kuitenkin aion taas rentoutua kynttilän valon loisteessa, koska onhan nyt syksy ja siihen nautintoon mitä loistavin aika.
                                                                                         Oikein mukavaa alkuviikkoa kaikille!
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Keittiön uusi saareke

Tuoksuköynnös

Lasitettu terassi