Hölskykurkut
Hölskykurkut
🇬🇧👇
Onko sulle tuttuja nämä hölskykurkut? Itse muistan nämä lapsuudesta, kun sain isoäitini luona näitä.
Päätinpä sitten itsekin kokeilla, kun kaikki tarvittava löytyi kaapeista. Reseptin löysin Ruoka ja Koti sivustolta ( tästä ohjeeseen ) ja se vaikutti helpolta toteuttaa. Sitä se myös käytännössä oli. Muutamat ainesosat purkkiin kera kurkunviipaleiden ja eikun hölskyttämään.
Tämän jälkeen pääsin jo maistelemaan, mutta kuulemma ovat maukkaimpia seuraavana päivänä. Uskon tämän, koska etikka maistui vielä aika voimakkaasti. Joten jätän hölskykurkut maustumaan huomiseen.
Nyt onkin tullut säilöttyä yllättävän paljon tähän astista satoa joka on peräisin niin kasvimaalta kuin kaupastakin. Tämäkin varmaan on vähän kausiluontoista, toisinaan vaan innostuu ja se vie sitten mukanaan aina joksikin aikaa.
Hyvää alkanutta viikkoa 🤗 Pihalla näyttää synkältä, mutta toivottavasti näemme aurinkoakin tällä viikolla ☀️
🇬🇧 "Hölsky" cucumbers
Are you familiar with these "hölsky" cucumbers? I personally remember these from my childhood, when I got these at my grandmother's house.
So I decided to try it myself, when I found everything I needed in the cupboards. I found the recipe on the Food and Home website ( website Ruoka & Koti ) and it seemed easy to implement. That's what it was in practice. A few ingredients in a jar, along with cucumber slices and for sprinkling.
After this, I was able to taste them, but they are said to be tastiest the next day. I believe this because the vinegar still tasted quite strong. So I leave the pickled cucumbers to season until tomorrow.
Now a surprising amount of the harvest has been preserved, which comes from both the vegetable garden and the store. This is also probably a bit seasonal, sometimes you just get excited and then it always takes you with you for a while.
Have a good start to the week 🤗 It looks dark in the yard, but hopefully we will see the sun this week ☀️
Kommentit