Linssin läpi

Heippa täältä maalaismaisemista jälleen. Viikko on taas vierähtänyt ja paljon on tapahtunut. Yksi kohokohta oli se, että löysin männä viikolla vanhoja usb -tikkuja. Niistä löytyi vanhoja valokuvia jotka luulin jo menettäneeni ulkoisen kovalevyni tuhouduttua. Tästä innostuneena päätin, että nyt perustan valokuvapainotteisemman blogin johon saan talletettua menneitä ja tulevia muistoja. Enää en halua kokea sitä hetkeä jolloin totesin, että lempiharrastukseni tuotokset on tuhoutunut. Mietin, että netistähän ei katoa koskaa mikään vaikka joskus joku saattaa sitä toivoakkin.
Nyt kun olemme tässä uuden elämän ja projektin kanssa aluillaan niin haluan tallettaa muistoja. Löysin nimittäin yhdeltä tikulta nykyisen, pian entisen kotimme alkuperäiskuvia. Siinä huomasin, että kuinka kiva onkaan katsoa sitä muutosta mikä talolle on vuosien varrella tapahtunut. Tästä eteenpäin haluan siis tallettaa hetket joita ei välttämättä ilman kuvia katselemalla muista. Ajatuksiini heräsi, että tänne Elämää maalaismaisemissa blogiin tekisin erillisen postauksen tämän talon vanhoista kuvista ja nykyisistä. Mutta tässä uuden blogini osoite Linssin läpi. Toivottavasti käytte myös siellä puolella katsomassa.


Tässä vanha muisto ruotsinlaivalta päivämäärineen :) Kuten kuvasta näkyy
niin ainakaan minun kamerani ei ole tuolloin ollut vielä kovin hyvä. Aika rakeinen
kuvanlaatu ainakin iltahämärissä.
Terveisin Marjut

Kommentit

Saassa sanoi…
Olipa kamera mikä oli, kuva on kaunis.
Nyt kurkkaan kuvablogiasi :-)
Marjut M sanoi…
Kiitos Jaana. Toivoisin että kamera olisi ollut parempi noin ihanan auringonlaskun aikaan 😃 Kävinkin jo kurkkaamassa ihanaa kommenttiasi 😊

Suositut tekstit