Englantilainen teekuppi

Teen juonti on kuulunut aamurutiiniini jo kauan aikaa. Lähivuosina olen alkanut maistella myös makuteetä ja joskus matkoilta tulee ostettua myös kauniin pakkauksen perusteella teetä kotiintuomisiksi. Voisi siis sanoa, että tämä tavallinen rutiini on pikkuhiljaa muuttunut aamuiseen makumatkaan. Ja tämähän ei haittaa yhtään, että maku- sekä hajuaisti pääsee lomalle heti aamusta. Onhan se hyvä rentoutua lempikupposen äärellä enisimmäiseksi aamulla ja joskus myös viimeiseksi illalla.

Viime sunnuntaina tämä pieni iso rutiini muutti jälleen muotoaan, kun törmäsin aivan ihastuttavaan englantilaiseen teekuppiin kirppiksellä. En tiedä onko se tämä syksy ja sen rusehtavat värit vai mikä sai minun lumoutumaan tästä kupista niin paljon. Aivan ylettömästi! Ei tarvinnut siis kauaakaan miettiä sijoitanko kupposeen ja lautasiin kolme euroa. Sold to me! Tässä  se on ihanuus  <3







Onko kellään muulla lempikuppia juomalleen? Tai keräättekö jotain sarjaa ja mistä keräilynne on saanut alkunsa? Olisi mukava kuulla muidenkin tarinoita aiheesta.

Tunnelmallisin syysterveisin ja
hyvää viikonloppua toivottaen
Marjut




Kommentit

Suositut tekstit