Teide

Heippa jälleen! Joulu se sieltä tekee tuloaan, mutta totta puhuakseni minusta ei juuri siltä tunnu. Matkan jälkeen joulun laitto ja odotus tuntuu vieläkin kaukaisemmalta ajatukselta kuin sinne lähdettäessä. 
Myös rakennushaaveet ovat painaneet mieltä. Ely hylkäsi joenrantatonttihaaveet vaikka kaupungin päätös oli myönteinen. Näin ollen nekin asiat ovat nyt hieman pohdinnan alla ja se vie huomiota muualle.
Blogissa jatkan edelleen "ei niin jouluisissa tunnelmissa" ja muistelen lomareissuamme. Ehkä vielä tulee aika muullekkin kuin matkakuvien esittelylle... :)

Matkan alussa päätimme, että vuokraamme loppulomasta auton kahdeksi päiväksi. Päätimme huristella turistikartan avulla ensimmäisenä päivänä nukkuvan tulivuori Teiden juurelle. Siitä jatkoimme Teneriffan pohjoiselle puolelle. 
Tämän autoretken aikana näki kyllä selvästi eron etelän karun ja pohjoisen rehevän kasvuston välillä. Maisemat olivat myös aikasta huikeat tuolla pilvien yllä. Isäntää mahtoi hieman harmitella kuskin roolissa kun minä kuitenkin pystyin hieman enemmän katselemaan ympärilleni hienoja maisemia.
Aina välillä tosin oli pysähdyttävä kuvaamaan ja ihailemaan maisemia näköalapaikoilta joita oli runsaasti reitin varrella.
Suosittelen kyllä auton vuokrausta. Sillä näkee kätevästi omaan tahtiin sellaisia paikkoja joita mielii.


Terveisin Marjut

Kommentit

mummeli sanoi…
On se niin jylhä tuo teiden olemus. Taas sain kaksi viikkoa sitä ihailla, joka ainoa aamu ensimäiset auringon säteet sen valaisivat. Saaren ruhtinas. Näkymä Teidelle oli suoraan hotellihuoneestani. Ei ole täälläkään oikein jouluintoa tullut, jospa se tästä.
Marjut M sanoi…
On tuo Teide kyllä uljas näky. Sinäkin olet ollut samoilla nurkilla kuin me. 😊 Ehkä se jouluinto sieltä vielä hiipii. Vähän on aikaa vielä sen tulla.

Suositut tekstit