Omenapuun rajaus

 Omenapuun rajaus

Puutarhatyöt pitää tällä hetkellä meidät valppaana ja projekteja tehtäessä aina uusia juolahtaa mieleen. Tällä kertaa rajasimme kierrätysmateriaaleista omenapuun ympärystän. Huomasimme taannoin, että ensimmäinen omenapuumme, jonka olimme rajanneet tiilillä ja poistaneet nurmen sen ympäriltä oli alkanut kasvaan oikein aimo harppauksin. Nyt olisi siis aika tehdä sama muillekkin omenapuille.

Tykkäämme siitä, että voimme kierrättää materiaaleja uudelleen. Tällä tavalla saamme joutilaat materiaalit hyvään käyttöön ja luonto sekä kukkaro kiittää. Tälläkertaa löysimme metalliroskiksesta kattopelliä, josta leikkasimme rajausnauhaa (kanttausnauhaa) omenapuun rajaukseen. Lisäksi käytimme rakentamisesta jäänyttä aluskangasta sekä hiekkaa. Aika paikan kaupittelee myös sellaisille materiaaleille, joille ei heti keksi mitään järkevää käyttöä.Kuvaa klikkaamalla pääset suoraan You Tubeen katsomaan kuinka meidän omenapuun rajaus projekti eteni. Jos tykkäsit videosta paina peukku ja jos haluat seurata meitä You Tuben puolella ota kanava seurantaan Tilaa nappulasta, joka on ilmainen.

Tälläistä tälläkertaa. Nyt onkin sadepäivä ja tauko puutarhatöistä on paikoillaan. Tosin luulenpa, että tänään istuttelen sisällä kukkia ainakin ja kylvän salaattia salaatti- ja yrttitorniin, jonka esittelin teille viime postauksessani.


Oikein hyvää viikon jatkoa kaikille

toivoo Marjut
Kommentit

Suositut tekstit