Kesä hellii

 Kesäkuu taittuu heinäkuuksi ja aurinko ☀️ on hellinyt Suomen kansaa. Juhannuskin meni täällä lakeuksilla ainakin niin paahtavissa tunnelmissa, että oli pakko hypätä jokeen polskimaan. Muutenkin juhannuksen ja sen jälkeenkin kohokohdat on suuntautunut enenevissä määrin veden suuntaan. Paljon enemmän muihin vuosiin verrattuna ollaan oltu veneellä vesillä. No nyt on tietysti ollut enemmän aikaakin kuin aiemmin niin saa harrastaa enemmän.

Meidän Sulo koira tykkää olla myös vesillä ja sehän hyppäsi oitis veneeseen, kun se käännettiin nurmella oikeinpäin. Kyllähän se veneily vilvoittaa varmasti sitäkin kivasti ja ne uudet, erilaiset tuoksut kiinnostaa nenän liikkeistä päätellen sitä kovasti.Loma lähenee ja mietinki sitä, että kuinka se vesi vetää silloinkin niin puoleensa. Lomalla hakeudumme yleensä meren äärelle. Viimme vuonna olimme Helsingin Rastilassa ( tästä näet vlogimme sieltä ) ja Rauman Poroholmassa ( tästä näet vlogimme sieltä ) matkailuautollamme.

Suunnitelmissa on ollut tänä vuonna tauon jälkeen mennä Turun Ruissalo Campingiin, mutta pieni pelko persuksissa on, että onko ne hanhet vallannut koko alueen. Viimeksi niitä oli paljon ja eikä ne siitä hätyyttelystä ollut moksiskaan. Koiran kanssa, kun siellä oli niin sai tassuja olla hinkkaamassa aina kun vaunuun mentiin, kun sitä hanhenpas*** oli pitkin maita ja mantuja. Mutta olihan ne pikkuhanhet nyt söpöjä 😍


Kokoa lomat on kudottu vaiko edessäpäin?


Hyvää kesän jatkoa Sinulle

toivoo Marjut

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Huonemännyn hoito-ohje

Tee se itse havukranssi

Tonttupolku metsässä