Matka jo nurkan takana

Matka häämöttää jo kahden yön päässä ja minä odotan sitä melkein kuin lapsi jouluaattoa. Vähän on jo pientä jännitystä ilmassa ja vatsan pohjassa myllertää. Olen kuitenkin tässä ehtinyt luomaan ajatusta muullekkin kuin tulevalle matkalle. Ajattelen, että jää innostusta matkallekkin asti, jos vähän vielä loisin ajatusta tälle arkielämälle. 

Siivosin hieman eilen taloa siihen kuntoon, että on sitten mukava palata reissun päältä kun talo on melkein ainakin tip top.
Päätin käväistä myös Mallan Makeat nimisessä satumaisessa sisustus- ja herkkupuodissa (linkki nettipuotiin on täällä). Ostin ihanan Green Gaten peltipurkkisen sirottimen. Siellä oli kaikkea muutakin kivaa ja päähäni jäi pyörimään ajatus myös ihanista pyöreistä ja pilkullisista nupeista kaapinoviin jos joskus ajattelisin tuunailla vanhoja huonekaluja.
Nyt tuntuu, että kevät on ottanut taas vallan ja alkaa tehdä mieli tuoda sisustukseen värejä. Olen katsonut kaupoissa ihania tulppaanikimppujakin, mutta nyt ei ole raaskinut ostaa, koska kuka niitä täällä katselisi matkamme aikana. Ehkä sitten palattuamme kotiin ostan lohdutuskukkia matkan päättymisen johdosta. Sitten saakin jo alkaa odottamaan pääsiäistä ja kaivelemaan pääsiäissiustusjuttuja kaappien kätköistä.

Loppuun vielä kuva vanhasta tarjotinpidikkeestä. Siihen ripustin vanhan koulutarjottimen jonka maalasin muinoin ruskeasta valkoiseksi. Siihen, kun löytäisin kivan sisustustarran viellä niin se olisi varmasti niinkuin piste i:n päälle.


Mutta nyt toivotan teille kaikille oikein hyvää viikonloppua ja seuraavaa viikkoa...
toivottavasti seuraavalla kerralla saan kirjoitella tänne hyviä lomakuulumisia kuvien kera.

-marjut-

Kommentit

Suositut tekstit