Mieli pirteäksi järjestelemällä

Kevätsiivojen yhteydessä laitoin sitten tosiaan vähän tupaa uuteen uskoon ja piristihän se mieltä aivan suunnattomasti. On se kumma kuinka mieli piristyy niin pienistäkin asioista kuin huonekalujen ja tavaroiden siirrosta. Toki sekin vaikuttaa asiaan, että sitä kertynyttä roinaa sain sullottua pois näkyvistä kaappeihin ja kaikki tavarat ei retaja ympäriinsä. Ehkä myös viimein tajusin sen ettei kaikkien koriste-esineiden ja tavaroiden tarvitse olla esillä yhtäaikaa vaan vaihtelu virkistää.
Myös kukkaset ja viherkasvit piristivät kivasti kun toin niitä enemmän sisustukseen. Pikku hiljaa alkaa viherpeukaloakin kutkuttamaan niin mullanvaihto tuli myös sopivaan vaiheeseen ensiavuksi :)
Nyt on ollut niin synkkää ulkona, kun ei ole lunta ja pihalla tuntuu paremminkin syksyltä kuin keväältä. Siksi olenkin silloin tällöin poltellut kynttilöitä ja koristevaloja jotka tuovat kaivattua valoa, kun aurinko ei ole muuta kuin vilahtanut. Mutta nyt ulos katsoessani näyttää siltä, että hieman viimeöinen myrsky on laantunut ja ilma näyttää valoisammalta. Joten taidanpa käyttää valoisuuden nyt hyväkseni ja lähteä puuhailemaan ulos :)
Hyvää päivänjatkoa kaikille!


Kommentit

Anonyymi sanoi…
Näyttääpä tosiaan keväisemmän raikkaalle... samoilla linjoilla ja ajatuksissa täälläkin tuon sisustuksen suhteen, mutta viherpeukalon vikaa en ole äidiltäni perinyt. Kasvimaakin on pihalla reilun neliömetrin kokoinen ja ajatella meillä ei ole ainuttakaan perennapenkkiä ulkona... taitaa puuttua joku naisellisuuden osa minusta, vai laiskuuttako lie:) Mutta niin tänään paistaa aurinko ja ulos on kiva mennä... t. Jaana
Marjut M sanoi…
Kiitos, vielä vähä väriä pitäisi tuoda jollain tavalla ehkä kukin ja koristein kun tuo kevät tuolta nyt pitemmälle vain ehtii. Ja sain juuri naistenpäivälahjaksi hortensian jota yritän pitää hengissä. Ovat mokomat aina ennen minun hoidossani nuupahtanut, mutta tälläkertaa olen oikein hieman enemmän perehtynyt hoito-ohjeisiin ☺

Suositut tekstit