Loman loppua ja arjen alkua

Hyvää sunnuntaita kaikille! Täällä aloittelin loman viimeistä aamua ja ei se niin kurjalta tunnukkaan miltä se kuullostaa. Eniten arjessa odotan säännöllisiä nousemisia vaikka ne aluksi tihkaisevatkin. Nyt on mennyt niin myöhälle nukkumaan meno ja nouseminen, että välillä on enemmän takussa kun varhain noustessa.
Vietin vain kolmen viikon loman ja jätin syksylle viikon. Tässä pääsi kyllä hyvin irti töistä kun on tuo rakennusprojekti niin ajatukset pyörivät siellä ja muissa asioissa kuin työrintamalla. Sitten on kuitenkin hyvä kun tietää, että lomaa on vielä jemmassakin. Ajattelin nyt tänä vuonna kokeilla kuinka tuon loman jaksottaminen auttaa jaksamaan virkeämpänä koko seuraavan työrupeaman.
Tulevassa arjessa on myös muistettava rentoutua harrastusten ja luonnon parissa. Lomalla valokuvasharrastusta tuli tehtyä aika ahkerasti ja toivon, että arjessa taas pääsee hengähtämään niin usein kuin mahdollista sen pariin.

Enkeleitä ensi viikolle
toivoo Marjut

Kommentit

Aurinkokujalla sanoi…
Kauniita kuvia ja jaksamista töihin.
Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.
Unknown sanoi…
Hienoja kuvia! Meillä alkaa loma viikon päästä!
Ihania ja kauniita kuvia olet jälleen ottanut.
Ei se todellakaan kauheeta ole kun loma loppuu. Eka päivä kun menee, niin taas sujuu paremmin. se on totta että alkaa ns. järjestelmällinen aikataulu :)
Marjut M sanoi…
Kiitos kommenteistanne. Taidanpa pistäytyä Aurinkokujalla arvonnassa, kiitos kutsusta :) Satulle oikein aurinkoista lomaa ja mitä nyt säätietoihin on luottamista niin aurinkoinenhan siitä pitäisi tulla :)
Loman jälkeen vauhtiin on päästy ja viikko on jo puolessa aivan yllättäen. Mukava kun on taas arjen rytmissä mukana ja viikonloppuakin odottaa aivan eri tavalla kuin lomalla.
Aurinkoista viikon jatkoa teille!

Suositut tekstit