Stundarsin käsityöläiskylä

Viimeisen lomaviikon alussa kävimme Stundarsin käsityöläiskylässä Sulvalla lähellä Vaasaa. Tänne on aina tehnyt mieli ja nyt saimme lähdettyä katsomaan millainen paikka tämä on.

Vanhat miljööt kun kiehtoo niin olihan se aivan ihanaa kulkea rakennuksesta toiseen ihmetellen ja ihastellen. Melkein kaikki aistit saivat taas olla käytössä tällä reissulla. Vanhojen rakennusten tuoksu toi isoisovanhempien kodin mieleen ja pirtissä tehty tuore leipä maistui niin lapsuudelle.

Vielä tänne tekisi mieleni palata joulumarkkinoille jotka ovat kuulemma todella elämys varsinkin silloin jos lunta sattuu olemaan. Kesäloma on kohta lopuillaan niin johan sitä nyt jo joulua saa alkaa miettiä. Olenhan ostanut jo ensimmäiset joululahjatkin juuri :)Terveisiä Stundarsista
toivoo Marjut

Kommentit

Unknown sanoi…
Upeita rakennuksia. Oikein huokuu vanhaa tunnelmaa.
Toi on tuttu paikka. Olemme käyneet siellä koko perheenä. Meidän poika perheineen asuu Sundomissa, jotenka läpi ajetaan tuosta heille. Käydään melkein kerran kuussa.
Ihana toi paikka kannattaa käydä useamminkin, ainakin minä kävisin jos osun paikalle.
Marjut M sanoi…
Siellä on kyllä vanhan ajan tunnelmaa vailla vertaistaan. Pitäisi kyllä useimminkin suosia näitä lähellä olevia kohteita joissa voi käydä tekemässä päivän reissuja. Meiltäkin tänne ajaa noin reippaassa tunnissa. Ei siis kannata aina lähteä merta edemmäs kalaan. Täällä on myös kaikenlaisia tapahtumia joissa voisi poiketa.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tonttupolku metsässä

Tee se itse havukranssi

Huonemännyn hoito-ohje