Upea tunnelmavalo autonrenkaasta

Lokakuun loskat ja pimeys. En valita, ilman pimeyttä ei voi olla valoa. Ehkä ensimmäisen kerran ikinä nautin näin paljon pimeydestä. Se tuo esiin jotain mikä ei muuten voisi loistaa. Nyt on aika alkaa nauttimaan tunnelmavaloista ja hiipivästä joulutunnelmasta.




Tämän idean löysin aikoinani jostain facebookin ryhmästä. Nyt, kun pimeyteen tarvittiin valoa ryhdyin tuumasta toimeen toteuttamaan tätä autonrengas tunnelmavaloa. 



Ensimmäisenä pesin renkaan ja porasin reijät valoille. Sen jälkeen sprayasin renkaan kiiltävällä valkoisella. Siksi kiiltävällä, että ajattelin valojen hohtavan pinnalta kirkkaammin. Renkaan takapuolen jätin mustaksi ihan siitä syystä, ettei musta talomme ajan myöte saa valkoista kylkeensä.


Työn kuivuuduttua isännän avustuksella ruuvasimme ketjun renkaan pitimiksi. Myös valojen asennuksessa renkaaseen oli isäntä apuna, koska uskokaa tai älkää reikä oli niin tiukka, että lediä sai runnoa sisään voimalla. Pelkäsin, että ledit hajoaa, mutta hyvin ne kesti. Reikä ei saa olla liian isokaan ledeille jolloin ne ei pysy kunnolla paikoillaan.



Viimeistelin koko komeuden callunoilla ja havuilla. Lopuksi asettelin loput valoketjusta asetelman sekaan. Valoketju on sellainen, jossa on eri toimintoja. Laitan instagrammiin ja facebookkiin nähtäville videot vilkuvaloista. Olin kyllä itse aika yllättynyt, kuinka ihana tästä tuli ja vilkkuvalot kruunaa koko komeuden.

Tunnelmallisia syysiltoja kaikille ❤️

t: Marjut

Kommentit

Suositut tekstit