DIY Farkkuhernepussi

 Säästän paljon asioita mahdollista myöhempää käyttöä varten ja kankaitteni sekaan on päätynyt myös rikki menneitä vaatteita kuten esimerkiksi farkkuja.

Silloin, kun päätän alkaa ompelemaan niin fiilis ja tähdet taivaalla tulee olla kohdillaa.... muuten hommasta ei tule mitään vaan ensimmäisen takun ilmestyessä homma tyssää siihen. Priimaa ompeluistani en itseltäni vaadi vaan tässä hommassa olen oppinut antamaan itselleni roppa kaupalla armoa. Tällöin uskallan myös tarttua ompelutöihin useammin, kun en odota itseltäni liikoja.

Neuloosin iskiessä muutama päivä sitten päädyin tekemään hernepusseja vanhoista risaisista farkuista. Leikkasin niistä sopivan kokoisia paloja ja ompelin ensin kolme sivua kiinni. Sen jälkeen kipitin täyttämään pussukan noin 1 desillä herneitä, jonka jälkeen ompelin vielä viimeisen sivun kiinni.

Tämä oli niin mukaansa tempaava projekti, että seuraavan neuloosin iskiessä näitä voisi tehdä lisää.


Pieni varoituksen sana, että näitten ei kannata päästä kontaktiin minkään kostean kanssa, koska herneet pussukan sisällä voivat päättää alkaa itämään. Kuulemma näinkin on joskus käynyt 😀


Aurinkoista viikon alkua
toivoo Marjut

Kommentit

Suositut tekstit