🌱💚 ÄITIENPÄIVÄTARJOUS 💚🌱


🌱 💚 ÄITIENPÄIVÄTARJOUS 💚 🌱

Yhteistyö www. holista.fi kanssa 

Nyt kannattaa lähteä mukaan Villiyrttien perusteet verkkokurssille 🤗 Saat kattavan tiedon 10 villiyrtistä. Verkkokurssi tämän viikon ajan -20% koodilla marjutslife20 

Itse katsoin ensimmäisten neljän villiyrtin videon eilen. Siis oikeesti oon niin innoissani, että pääsen keräämään sekä valmistamaan ruokaa niistä.

Tämä kurssi tuo elämään enemmän kuin sen tiedon ja opin jolla osaa kerätä sekä laittaa villiyrttiä. Nyt jo tämä kurssi on tuonut elämääni jotain sellaista mistä on mahdollista tulla elämäntapa. 

Silmäni avautui ihan uudella tavalla. Aiemmin on puhuttu rikkakasveista, mutta todellisuus on todellakin tarua ihmeellisempää. Osa niin kutsutuista rikkakasveista onkin ihan syötävää ja niitähän on luonto pullollaan. 

Lajituntemus, jota myös kurssilla opimme on kuitenkin tässä tärkeässä osassa. On hyvä just tunnistaa näköislajejaki niiden myrkyllisyyden vuoksi. 

Joten tuu siis mukaa sinäkin 💚 Osoitteesta www.holista.fi löydät Villiyrttien perusteet verkkokurssin ja koodilla marjutslife20 saat siis tämän viikon -20% alennuksen tästä kurssista 🌱

Vinkki! Tämä voisi olla myös hyvä lahja luonnon antimista kiinnostuneelle 💚

Terveisin Marjut

 

Kommentit

Suositut tekstit