đŸŒ±đŸ’š ÄITIENPÄIVÄTARJOUS đŸ’šđŸŒ±


đŸŒ± 💚 ÄITIENPÄIVÄTARJOUS 💚 đŸŒ±

Yhteistyö www. holista.fi kanssa 

Nyt kannattaa lĂ€hteĂ€ mukaan Villiyrttien perusteet verkkokurssille đŸ€— Saat kattavan tiedon 10 villiyrtistĂ€. Verkkokurssi tĂ€mĂ€n viikon ajan -20% koodilla marjutslife20 

Itse katsoin ensimmÀisten neljÀn villiyrtin videon eilen. Siis oikeesti oon niin innoissani, ettÀ pÀÀsen kerÀÀmÀÀn sekÀ valmistamaan ruokaa niistÀ.

TĂ€mĂ€ kurssi tuo elĂ€mÀÀn enemmĂ€n kuin sen tiedon ja opin jolla osaa kerĂ€tĂ€ sekĂ€ laittaa villiyrttiĂ€. Nyt jo tĂ€mĂ€ kurssi on tuonut elĂ€mÀÀni jotain sellaista mistĂ€ on mahdollista tulla elĂ€mĂ€ntapa. 

SilmĂ€ni avautui ihan uudella tavalla. Aiemmin on puhuttu rikkakasveista, mutta todellisuus on todellakin tarua ihmeellisempÀÀ. Osa niin kutsutuista rikkakasveista onkin ihan syötĂ€vÀÀ ja niitĂ€hĂ€n on luonto pullollaan. 

Lajituntemus, jota myös kurssilla opimme on kuitenkin tĂ€ssĂ€ tĂ€rkeĂ€ssĂ€ osassa. On hyvĂ€ just tunnistaa nĂ€köislajejaki niiden myrkyllisyyden vuoksi. 

Joten tuu siis mukaa sinĂ€kin 💚 Osoitteesta www.holista.fi löydĂ€t Villiyrttien perusteet verkkokurssin ja koodilla marjutslife20 saat siis tĂ€mĂ€n viikon -20% alennuksen tĂ€stĂ€ kurssista đŸŒ±

Vinkki! TĂ€mĂ€ voisi olla myös hyvĂ€ lahja luonnon antimista kiinnostuneelle 💚

Terveisin Marjut





 

Kommentit

Suositut tekstit