Aurinkorannat kutsuu

Maalaismaisemissa ollaan pakkailtu nyt tässä pari viimeistä iltaa ja matkakuume senkuin nousee. Alkusyksyn alennusmyynneistä on haettu shortsimekkoa ja kesäkenkiä matkaa varten ja nyt niitä sitten pakkaillaan. Kohteeksi olemme tällä kertaa valinneet Kanariansaaret ja siellä Teneriffan Los Gigantesin. Ensimmäistä kertaa meistä kumpainenkin sinne suuntaan menee joten mielenkiinnolla odotamme kuvissa nähtyjä kauniita maisemia.

Syksy kaikin puolin on ollut kaunista aikaa Suomessakin. Nyt toki viime päivät ovat olleet tosi harmaita ja sateisia joten hyvään saumaan meidän matka kyllä osui. Sieltä saa voimia taas loppuvuoden rutistukseen ja levännein mielin otamme vastaan joulun ja uuden vuoden.

Etukäteen matkalle olemme tilanneet meriretken Los Gigantesin edustalle. Hienoa päästä veneilemään ja ainahan kaikki näyttää erilaiselta mereltä päin katsottuna. Toivon myös että säät suosii kuvaamista koska Canonit putkineen on pakattu mukaan.

Hieman jännittää kuitenkin se, että kuinka kova ikävä tulee Sulo koiraamme matkan aikana. Tämä reissu tuleekin olemaan pisin sitten Sulo saapumisen meidän perheeseen. Viime huhtikuun Prahan reissulla ehti ikävä ennättää meidät jo vajaassa viikossa. Saa nähdä kuinka kovan ikävän kanssa me kotiin saavumme tältä reissulta.
Eilen Sulo makaili sängyllä katsoen pakkaamistani. Jotenkin minusta tuntuiu, että se aisti meidän matka-aikeemme koska niin surulliselta hän tuossa makoillessa näytti. Onneksi hän saa kuitenkin jäädä kotiin tuttujen hoitajien kanssa. Säilyy tuttu ja turvallinen ympäristö matkamme ajan. Kiitos etukäteen hoitajille :)


Terveisin Marjut

Kommentit

Suositut tekstit