Vigilia Park, Los Gigantes

Lomareissullamme yövyimme Teneriffan Los Gigantesin Vigilia Park hotellissa jonka kattoterassilta, uima-altaiden äärestä oli kauniit maisemat niin "jättiläisiin" kuin merellekkin päin.
Täällä ylhäällä ei ollut lämmitettyä mutta kylmävesiallas löytyi sekä poreileva jacuzzi. Oikeastaan oli ihanaakin käydä vilvoittelemassa välillä auringon oton lomassa. En tunnistaudu kovaksi auringonpalvojaksi mutta olihan se ihanaa jonkin ajan viivähtää hyvin rasvattuna lämpöisen auringon alla. Varsinkin kun sitä lämpöä ei viime kesänä täällä kotiseudulla kovinkaan ollut.
Alakerran lämmitetyllä altaalla uiden viihdyttiin sitten enemmänkin ja pari kertaa käytiin suolaisessa merivedessä rannalla pulahtamassa. Tässä Gigantesissa ei ollut sellaista vaaleaa hiekkarantaa vaan se oli tummaa laavahiekkaa ja punainen lippukin tuntui liehuvan jatkuvalla soitolla. No siitä huolimatta sielä piti käydä koittamassa ja uskomatonta kyllä sellaiset pienetkin allot olivat kovin voimakkaita. Oli työ päästä rantaan niiden lyödessä vastaan. Ehkä en sitten punaisen lipun aikana enää kovin syvälle uskallaudukaan. 
Yleisesti ottaen tämä hotelli (vaikkakin yöllä hieman meluinen ja rauhaton) oli sijaintinsa ja palveluiden puolesta hintansa väärtti. Juuri niinkuin Aurinkomatkat oli luvannutkin esitteessä sanoin Edullinen löytö. Los Gigantesistakin löytyi kaikki tarvittava ja muuten rauhallinen paikka vaikka yöllä tosiaan hotellihuoneeseen äänet kantautuikin ohuiden seinien ja ikkunoiden läpi.
Melkein joka päivä hotellilla oli myös ohjelmaa käärmeistä papukaijoihin ja laulaviin esiintyjiin. Viihdettä siis riitti päivän nähtävyyksien katselun jälkeen vielä hotellillakin.
Aamiainen nautittiin myös hotellilla ennen päivän kierroksia. Ihan ok aamiainen oli. Toki itse olisi voinut rajoittaa sitä syöntiä ja loppuviikosta sitä malttia sitten löytyikin vasta.
Henkilökunta tässä hotellissa oli ystävällistä ja avuliasta. Myös huoneiden siisteydestä pidettiin hyvin huolta niinkuin yleisestä puhtaudestakin hotellin alueellakin.
Voin kyllä suositella tätä paikka näille nurkille suuntaaville :)


Terveisin
Marjut

Kommentit

Suositut tekstit