Tervehdys Los Gigantesista

Paluu arkeen on tapahtunut. Nyt kolme päivää täällä arkea viettäneenä voisin jo taas sanoa, että koska pääsee takas. Kotiin ajellessa oli ihana tunne päästä taas puhumaan läheisten kanssa puhelimessa ja Sulon vastaanotto kotona oli taas mitä ihanin. Hän juoksi vuoron perään kummankin luona ja oli aivan onnessa isännän sekä emännän kotiinpaluusta. 
Tänne oli myös matkan aikana satanut lunta ja ABC:llä pysähtyessämme soi siellä jo joululaulut. Piti niinkuin hetken aikaa funtsia, että kauanko me nyt oltiinkaan poissa. Jotenkin niin paljon oli muuttunut viikossa. 
No eipä siinä kauan sitten fiiliksissä oltu kun arki alkoi ja lumet lähti. Onneksi matkalta jäi kuitenkin hyvät muistot seka roppa kaupalla kuvia. Tässä vähän kuvapläjäystä matkaltamme.


Tämä kuva on hotellihuoneemme terassilta. Mietimmekin, että ei olisi voinut parempia maisemia hotellihuoneesta ollakkaan.


Los Gigantesin kuuluisat "jättiläiset" jotka kohoavat merestä korkeimmillaan 600m. Oli aikasta huikaiseva näky.


Meren tyrskyt löivät voimallisesti kallion seinämiin. 


Myös täältä saaren eteläpuolelta löytyi vehreää kasvillisuutta mutta ei toki niin paljon kuin pohjoisesta.


Kauniita katuja pitkin tuli myös kuljettua. Aurinkoisimpina hetkinä kadun varjoisempaa puolta :)Auringon laskut olivat niin kauniita.


Kaunista oli myös auringon laskeuduttua katuvalojen loisteessa.


Lomaterveisin Marjut
Kommentit

Suositut tekstit