Kauniita syysaamuja

Oi ihania syysaamuja. Nyt on ollut pääosin niin kauniin aurinkoisia, raikkaan pirtsakoita ja välillä usvaisiakin aamuja. On ollut mukava lähteä Sulon kanssa pienelle lenkille kun siellä viimeistään herää uuteen päivään.
Jos aamut ovat vielä aurinkoisia niin kyllä huomaa, että illat ovat pimenemään päin. Eilen illalla kuljettiin tätä samaista reittiä yhdeksän maissa niin se oli siinä ja siinä ettei alkanut jännittämään metsän pimeys. Vielä tohti tallustaa metsänrantaa pitkin mutta saattaapi olla että ensi viikolla samoihin aikoihin on jo niin pimeä. Silloin en ehkä pysty enää estelemään mielikuvituksen voimaa mikä eläin sieltä meidän kimppuun voisi hyökätä.Hyvää loppuviikkoa
toivoo Marjut

Kommentit

Ihania kuvia. Mä asun kans, ei katuvaloissa, metsän siimeksessä.
En lähde lenkille pimeään aikaan, tosin en pelkää elukoita. Käyn päivällä lenkillä, tosin nyt on mennyt useita kuukausia, kun en pääse kävelemään ton lonkan takia.
Jospa puolen vuoden päästä asia olis toinen.
Marjut M sanoi…
Kiitos oikein paljon :) Toivotaan että sinäkin pääset pian lenkkipolulle, luonto on niin ihanaa täällä metsän siimeksessä ja peltojen äärellä kaukana hälystä. Vaikka myönnetään, että joskus sitä on mukava lenkkeillä ihan kaupunkiympäristössäkin, vaihtelu virkistää. Riippuu paljon mielialasta ja arjen toiminnoista millainen maisema miellyttää. Mutta hyvää viikonlopun jatkoa sinulle.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tonttupolku metsässä

Tee se itse havukranssi

Huonemännyn hoito-ohje