SyksyäSyksy on kovaa vauhtia mennyt eteenpäin. Ulkona tarvitsee jo pipoa ja hanskoja ainakin aamuisin. Syysflunssa vaanii nurkan takana jos ei muista pukea kunnolla.

Myös syyskukkia on tullut vilkuiltua siihen malliin, että koskakohan sitä voisi tulevan uuden kodin portaille tehdä syysistutuksia ruukkuihin.

Ihanat callunat ja marjakanervat huutavat jo nimeäni ohi kulkiessani, mutta tälläerää olen niitä ostanut vain haudalle kera kuusenhakojen.
Tänä vuonna olin ihan ajoissa matkassa noiden hakojen kanssa. Katsoin, ettei täälläpäin ollut vielä juuri ollenkaan niitä ihmiset laittanut. Hieman jo tuli sellainen tunne mieleeni, että olenko liiankin varhaisessa. Mutta kerta se on ensimmäinenkin että olen ensimmäisten joukossa tässä asiassa.

Kranssit kuuluvat syksyyn. Kaikenlaisia ihanuuksia on somessa tullut vastaan tällä rintamalla. Aina ihmiset jaksavat yllättää mitä ihanimmilla luomuksillaan.

Joulukin on käynyt jo mielessä. Edellisvuotisia jouluisia sisustuslehtiä on mukava vilkuilla ja haaveilla ensimmäisestä joulusta uudessa kodissa...

Hyvää syksyn jatkoa!

  -Marjut-

Kommentit

Mä tykkään kransseista. Mutta nyt en laita niitä minnekään, meillä on uudet ulko-ovet etten malta naulaa lyödä niihin.
Marjut M sanoi…
Uutta ovea kelpaa kyllä kattella ilman kranssiakin. En kyllä itsekkään malta pian uuden kodin oveen mitään laittaa. Voi olla että sitten parin vuoden päästä tulen vasta toisiinsa aatoksiin. Hyvää viikonlopun jatkoa sinulle.
mummo sanoi…
Kivoja syksyisiä asetelmia sinulla.
mummo sanoi…
Kivoja syksyisiä asetelmia sinulla.
Sarin kotona sanoi…
Kauniit syksyiset kuvat!
Unknown sanoi…
Kauniita kuvia.
Marjut M sanoi…
Kiitos kommentistasi kaikille oikein paljon. Syksy on inspiroivaa aikaa ja luonnostakin löytyy kaikenlaista kivaa mitä voi asetelmissa ja kransseissa hyödyntää.

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Tonttupolku metsässä

Tee se itse havukranssi

Huonemännyn hoito-ohje