Halloween herkut ja tunnelman luojat

Hirveän herkullinen Halloween on täällä taas. Ihan yhtä kamalan kaupallinen ja kepposteleva se ei vielä ainakaan ole Suomessa kuin rapakon takana (no siis oikeasti melkein jo on 😏). Jotain karmaisevan herkullista sitä piti kuitenkin tänäkin Halloweenina kehitellä itsekin.

Tälläkertaa päädyin lapsuuden herkkuun eli suklaapoppareihin. Olen pysytellyt herkuista erossa 2 ½ kuukautta mutta nyt etsin kaakaoisinta suklaata kaupasta ja tekaisin popparit suklaassa. 



Näiden seuraksi voipi tehdä vaikka haamujengin suklaasuukoista. Tästä pääset katsomaan niiden herkkujen teko-ohjetta sekä kuvaa. 

Halloweeniin viettoon haetaan yleensä tietynlaista tunnelmaa. Itse voi tehdä monen moista. Esimerkiksi jos olet juhlia järjestämässä voit tehdä pilleihin lepakon malliset paikkamerkit. Muutaman vuoden takainen postaukseni niistä löytyy täältä.


Tunnelman luojina näin syksyisin toimivat usein kynttilät. Halloween aiheisen kynttilän voit tehdä myös itse appelsiinistä ja kynttilän jämistä. Tästä pääset kurkkaamaan millaisia tein itse muutama vuosi sitten.

Hyytävän hirveää Halloweenia kaikille
toivoo Marjut 

Kommentit

Suositut tekstit