Enkeli kanaverkosta

Viime viikonloppuna sain toteutettua pitkään mielessä olleen työn enkelistä. Sopivasti näin Pyhäinpäivän ja joulun alle inspiraationi kävi niin voimakkaaksi, että nyt oli aika toteuttaa tämä kanaverkkotyö.

Pitkään olen pinterestistä katsellut erilaisia kanaverkkohahmoja. Tämä oma hahmoni sai siivet selkään ja siten siitä tuli enkeli.Yksin tätä työtä en olisi saanut loppuun tehtyä vaan mies oli menossa mukana. Se on niin ihanaa, kun saa lyödä kaksi päätä yhteen ja keksiä eri ratkaisuja pulmiin vaativan työn edetessä. Ja onhan se mukavempi yhdessä tehdä välillä kuin yksin.


Vaativin työ enkeliä tehdessämme oli se, että sai sen pysymään pystyssä. Isäntä ratkaisi sen tässä työssä taivuttamalla rautaa ympyrän muotoon. Rautaympyrään sidottiin helmaa rautalangalla kiinni. Näin työ pysyy pystyssä.
Rauhaisaa Pyhäinpäivää

Kuolema. Ihmisen keksimä sana sille mitä se ei voi käsittää eikä tuntea läpikotaisin. Kuolema, ei kysy ikää, ei paikkaa, eikä aikaa. Joka kerta se kuitenkin vie hyvän ja rakkaan ihmisen. Kuolema, on kysymyksiä ilman vastauksia. 

Terveisin Marjut


Kommentit

Suositut tekstit