Santa Park

Ranua Zoosta jatkoimme lähemmäs Joulupukkia. Yöpymispaikaksemme olimme varanneet Ibedcitysta vaunupaikan. Se oli parin kilometrin matkan päässä niin Santa Parkista kuin Joulupukin Pajakylästä.

Heti seuraavana päivänä menimme Santa Parkkiin. Lippuja ostaessamme meille kerrottiin, että seuraavana päivänä saa tulla uudelleen ilmaiseksi samalla lipulla. No tottakai me mentiin. 


Laskeuduimme jouluiseen maahan maan alle. Santa Park on ainut paikka jossa pystyy alittamaan napapiirin ja siitä voi ostaa jopa todistuksen !


Käytävä itsessään oli jo sykähdyttävä kokemus tunnelmaltaan.


Jäägalleriassa oli - 10 astetta ja sitä ennen olikin laitettava lämmin, valkoinen viitta päälle, että sinne tarkeni mennä. Valoilla oli myös saatu tilasta elävä ja kaunis. Taidolla veistetyt jääveistokset oli kaunista katseltavaa.


SantaPark Show jossa tontut esiintyivät oli aivan huikea. Taitavia tonttuja teki jos jonkinlaisia temppuja ja siitä oli saatu viihdyttävä niin lapsille kuin aikuiseenkin makuun.

Muutenkin pidin siitä, että Santa Parkista oli saatu niin elämyksellinen kaiken ikäisille. Aikuinen sai osallistua myös niin tonttukouluun kuin kulkea junalla. Sisäinen lapseni heräsi aivan uusiin ulottuvuuksin näin aikuisella iällä.


Koko paikka oli niin kauniisti suunniteltu ja toteutettu, joten jos tuolla ei tullut joulumieltä niin ei sitten missään.


Seuraavassa kuvassa olemmekin sitten Tonttukoulussa. Tavallisesti se kestää 99 vuotta, mutta me päästiin pikakurssille ☺ Josta toki saimme matkaan todistuksen ja oman tonttulakin. Ihania muistoja.


Joulupukin postitoimisto.
Mukava muistella matkaa ja katsella kuvia. Ulkona on niin synkkää tällähetkellä, joten näistä saa hieman joulumieltä.

Hyviä marraskuun viimeisiä päivä teille ja toivotaan, että saadaan lunta jouluksi.

Terveisin Marjut

Kommentit

Suositut tekstit