Pitsiliinasta enkeliTälläkertaa ihastelin netin ihmeellisessä maailmassa söpöä enkeliä, joka oli tehty pitsiliinasta. Pitsiliinoja on kertynyt aika kasa kaappien perukoille joten päätin tehdä päivien piristykseksi pitsiliinaenkelin.


Enkeliin tarvittiin pitsiliinan lisäksi rautalankaa, paksua ja ohutta, iso puuhelmi ja villalankaa. Itse laitoin hiuksiin myös kiiltävää, ohutta lankaa. 

Rautalangasta taivuteltiin ensin pitkät "kädet", johon taivutettiin pitkät "jalat". Raajojen pituudet riippuu pitsiliinan koosta ja ne mitataan siten, että niitä näkyy pitsiliinan alta sen verran, kun itse haluaa. Liitoskohdan paikallaan pysymisen maksimoin kuumaliimalla ennen ohuella rautalangalla sitomista.Puuhelmen reikään liimattiin villalanka ja ohut lanka, jos sitä haluaa laittaan. Ensin kuitenkin kannattaa pujottaa reijästä kiinnitysnaru. Kiinnitysnaru sidotaan rautalankojen kiinnityskohtaan. Tämän jälkeen pujotetaan se pitsiliinan läpi ja sitten vasta puuhelmen läpi. Sitten voi alkaa hiuksia laittamaan puuhelmen reikään liiman kera.


Tämä enkeli sointuu hienosti vaaleaan sisustukseen.


Askeleitas seuraamaan
toivon pienen enkelin.
Kulkuas se suojaisi
siivin valkoisin.
Varjelisin vaaroilta,
elon myrskytuulilta.
Turvaa toisi pimeyteen,
antais ilon sydämeen.
-Tuntematon-

Terveisin Marjut ♡

Kommentit

Metsäntyttö sanoi…
Hauska pitsi-idea tämäkin.

Suositut tekstit