Porkkanafritterit


Täällä kotiin linnoittautuminen on nostattanut minussa pienen innostuksen ruoanlaittoon. Silmäilin K Ruoan lehtistä ja silmään pisti tämä porkkanafrittereiden ohje, joka löytyi K Ruoan nettisivuilta. 
Kaikki ainekset vaikutti niin hyviltä ja yhteensopivilta niin päätin kokeilla tätä uutta reseptiä, joka löytyy tästä linkistä .
Ja kyllähän oli sitten makuelämys, jota en ole omien kätteni kautta saanut syntymään pitkiin aikoihin. Maut sopivat hyvin yksiin ja porkkanafritterit olivat tosi hyviä ilman kastikettakin.
Ehdottomasti suosittelen kokeilemaan tätä, jos vähänkin kuullostaa hyvältä toi resepti.

Terveisin Marjut 

Kommentit

Repolainen sanoi…
O-joi-jo-joi...
Nyt kyllä nappaa makunystyjä jo ainekset... fetaa ei löydy kaapista, joten kunhan ennättää kauppaan - niin kokeiluun menee. Ja mulla myös "kokittanut" nyt enemmän, kun illoissa enemmän aikaa.... Iloa ja terveyttä kevääseesi ja kesän odotteluun!
Marjut M sanoi…
Kiitoksia oikein paljon. Hyvää kevään jatkoa myös sinulle ja hyvinvointia päiviisi :)
Anneli A sanoi…
Kiitos tästä kiinnostavasta reseptistä. Meilläkään ei tällä hetkellä ole fetaa, mutta kauppakassipalvelu toimii. Mukavaa viikon jatkoa sinulle.
Kruunuvuokko sanoi…
Kiitos herkullisen näköisestä ohjeesta. Menee kyllä kokeiluun.
Aurinkoista ja mukavaa viikon jatkoa sinulle. 😊😊
Marjut M sanoi…
Kiitos kommenteista Anneli ja Kruunuvuokko. Hienoa, että tykkäsitte ohjeesta, on kyllä niin hyviä. Hyvä on myös tuo kauppakassipalvelu. Ei tarvitse välttämättä mennä itse kauppaan. Me ollan kans käytetty sitä noutopalvelua ja netissä saa niin kätevästi tehdä listan ruokatarvikkeista. Hyvää viikon jatkoa myös teille! :)

Suositut tekstit