DIY Rosette

DIY ROSETTE

Pikkuhiljaa se joulu sieltä lähestyy ja niin myös hiljalleen alkaa koti täyttyä enimmäkseen tällä hetkellä itse tehdyistä koristeista. Jotenkin itse tehden voi luoda omanlaista tunnelmaa ja myös se jouluun liittyvä ihana tunne nousee itse tehden enemmän. Toki se ostettukin koriste on jolloinkin ihan paikallaan, mutta tälläkin kertaa mennään tee se itse meiningillä. 

Itse tykästyin Pinterestin ihmeellisessä maailmassa rosetteihin. Tykkäsin näiden pyöreästä muodosta ja ajattelin näiden tuovan hieman pehmeyttä sisustukseen pyöreällä muodollaan. 

Rakentamisen jäljiltä oli jäänyt myös Vallilan Kaleidoskooppi tapettia mikä mielestäni sopi tähän työhön kuin nenä päähän.Taitteluohjeet löysin Pinterestistä ja sinne vinkkaan teidätkin tässä 👉 Rosetin ohje 
Sieltä löydät kuvien avulla niin yksinkertaisen taitteluohjeen, että parempaan en itse kykene.


Rakastan tämän kulmauksen vaaleaa värimaailmaa. Varsinkin nyt tää on ihana, kun ulkona ei ole lunta ja niin toivon, että saataisiin se vaalea lumipeite kaunistamaan maisemaa.Toivon niin, että lunta saataisiin viimeistään ainakin jouluksi. Kyllä se on vaan sellainen tunnelman luoja. Sitä ennen me tunnelmoidaan sisällä kynttilän ja muiden kausivalojen kanssa mikä sekään ei ole hullumpi vaihtoehto tähän hätään. - Marjut -

P.S: Vinkkaan vielä, että jos tekin haluatte virittyäytyä hieman joulutunnelmaan niin viikonloppuna lauantaina on Rovaniemen Joulunavaus 2020. Tästä napsauttamalla pääset sivustolle, josta pääset klikkaamaan suoraa linkkiä livenä esitettävään jouluavaukseen. Pääset siis seuraamaan suoraan vaikka kotisohvalta joulunavausta joka tänä vuonna esitetään netissä.
Ihan itse Joulupukki avaa 7.11. klo 19 virtuaalisesti joulunavauksen.
 

Kommentit

Anneli A sanoi…
Onpa kauniit. Kiitos vinkistä, luulen, että tälläisillä olisi käyttöä monessakin kodissa. Rovaniemen joulunavaus on varmasti katsomisen arvoinen. - Mukavaa viikonloppua sinulle!
Marjut M sanoi…
Kiitoksia paljon. Hyvää viikonloppua myös sinulle :)

Suositut tekstit