DIY Sammalpallot

 DIY Sammalpallo

Joulukoristelukausi on lähtenyt hyvin käyntiin ja tällä kertaa siirrytään luonnon tarjoamiin koristeluantimiin.Ostin Tokmannilta 10kpl styrokspalloja 1 e. Ajattelin, että teen niistä kirjaenkeleille päitä. Sitten, kuitenkin inspiroiduin niistä uudella lailla, kun mieleeni juolahti ulkotöissä sammalpallot.
Mietin, että sammalpalloihin voisi käyttä ihan palloksi rypistettyä sanomalehteäkin. Päädyin kuitenkin näihin styröksisiin, kun niitä oli nyt tarjolla.


Sammalta löytyi puutarhasta ja metsästä kiven päältä. ( Muista, että tarvitset sammalen keräämiseen maanomistan luvan.)
Otin sammalta sellaisena mattona, joka oli helppo kiepauttaa styrökspallon päälle. Kiinnitin sammalen pallon päälle rautalangalla. Osaan rautalankoja pujotin kielukoita sekä lumimarjan marjoja (lumimarjan marjat ovat myrkyllisiä!!!) koristeeksi.


Sammalpallojen kanssa asetelmaan sopii muutkin luonnoantimet. Itse tykkään näistä kauniin patinan saaneista oksan pätkistä.


Tykkään näiden tuomasta luonnollisesta väristä ja tunnelmasta 💓 Boonusta näiden töiden tekemisessä oli, että nämä oli niin helppo tehdä.

Mitä kaunista sinä olet loihtinyt luonnonmateriaaleista? Laita kommenttia alas tai sivuston nimi/osoite niin tulen kurkkaamaan myös sinun töitäsi.


Terveisin
Marjut


Kommentit

Suositut tekstit