2. luukku
Nyt on vielä sellaista
pikkujoulukautta jonkin verran
jäljellä sekä on aika muistaa
ystävää, läheisiä, työtoveria,
hoidon tätiä tai opettajaa
mukavalla pienellä...
makealla :)
2. luukkuun olen piilottanut
makeita reseptiä jotka saa
kahvin tai teen maistumaan paremmalta
(ainakin joillain tämä toimii) :)
nimittäin SYDÄNSOKERI
Tässä kaksi reseptiä jotka
olen löytänyt. Ainoa ero on
mittasuhteet ja sokerin
hienous.
Sydänsokeri erikoishienolla sokerilla
3 dl erikoishienoa sokeria
1 - 2 rkl vettä
(elintarvikeväri)
Vuoraa kaksi uunipeltiä leivinpaperilla.
Mittaa sokeri kulhoon ja lisää vesi. Sekoita
hyvin. Jos haluat osan sokeripaloista eri väriseksi
niin jätä kulhoon osa sokerimassasta
ennenkuin kaadat toisen osan uunipellille.
Sitten lisään kulhoon elintarvikeväriä pienesti
ja sekoitat hyvin niin että väri sekoittuu
tasaisesti.
Painelle sokerimassa uunipellille
1 cm paiksuiseksi levyksi.
Ota siitä pienellä sydänmuotilla paloja
ja siirrä toiselle uunipellille kuivamaan
ainakin 1 vuorokaudeksi (voi vaatia
kauemminkin, riippuu massan vesimäärästä).
Sydänsokeri tavallisesta sokerista
200 g sokeria
3 rkl vettä
Teko-ohje edellisen reseptin mukaan. Kuivumisaika
voi näissä olla hieman kauemman. Itselläni ainakin
vei näiden kanssa hieman kauemman.
Kommentit