Lankkupöytä

Ihanaa joulukuu on vihdoin täällä ja lähtölaskenta jouluun voi alkaa tästä 1. päivästä. Eilen laitoimme tilaukseen ensimmäiset joululahjat ja nyt saa alkaa odottaa niiden saapumista. Tilaukseen laitoimme myös isännän väsäämään lankkupöytään tuolit. Ne pitäisi viikon kuluessa saapua ja jännityksellä odotan elämäni ensimmäisiä, ihka uusia, kunnollisia ruokapöydän tuolia. Mukaan ei lasketa sitä ruokailuryhmää jonka aikoinaan liiankin edullisesti ostin joka tosiaan kesti melkein sen takuuajan mitä myyjä lupasikin eli niin kauan kuin perävalot näkyy. Tästä oppineena päätettiin tilata sitten kunnolliset (toivottavasti) tuolit jykevään pöytäämme. Onneksi Sulokaan ei ole ainakaan vielä osoittanut kiinnostusta järsiä pöydän jalkoja ja pysyttelee erossa tulevien tuolienkin jaloista :) 
Huomasin että on oikein extra ihanaa laittaa joulua kun sai tämän uuden ihanan pöydän josta on pitemmän aikaa jo haaveillut. Sitten kun saa ne tuolit vielä niin näkee lopullisen tuloksen ja toivon todella että ne natsaa pöydän kanssa. Ainakin yritettiin katsoa että tuolit natsaisi yhteen pöydän kanssa. Tuolien hankinnassa piti ottaa myös huomioon istuinkorkeus koska nykyinen pöytä on korkeampi kuin edellinen. Mutta tässä kuvia pöydästä jossa nyt on ne vanhat tuolit. Pöydän maalasin siniharmaalla maalilla kertaalleen niin että puunsyyt jäivät
näkyviin. Lakkaa sudittiin kahteen kertaan niin pinta ei ime heti kaikea itseensä.


Hyvää alkanutta viikkoa ja joulukuuta kaikille!
-Marjut-

Kommentit

Saassa sanoi…
Kerrassaan upea pöytä. Taputuksia isännälle taidoistaan.

Minulla odottaa mökillä lehtikuusilankut samaan tarkoitukseen. Vävy toi ne meille. En vaan vielä päättänyt millaiset jalat siihen tekisin, ettei tule liian raskaaksi.
Marjut M sanoi…
Kiitos :) Nuo jalat meilläkin oli hieman mietinnän alla. Sellaiset risti jalatkin olisi ollut kauniit. Päädyttiin sitten tälläisiin yksinkertaisiin.
Mukava vävy teillä kun tuollaisia kivoja juttuja tuo :)

Suositut tekstit