Tulinen

Taikakuva haaste 43. Tulinen, polttava

Pystymuurissa roihuava tuli lämmittää, mutta on todella polttava. Tulen kanssa ei pidä leikkiä ettei polta näppejänsä tai vielä pahempaa. Myös kynttilöiden kanssa täytyy olla nyt varovainen ja vahtia niitä ettei syty palo. Juuri tällä viikolla sain harjoitella jälleen palomiesten opastuksella alkusammutusta. Saa nähdä jos tulisi tositilanne menisikö aivan lukkoon vai osaisiko käyttää opittuja oppeja. Joten parempi olla todella varovainen tulen kanssa ettei joudu todellisen vaaran kanssa tekemisiin. Koska en haluaisi tilanteeseen jossa tuli olisi isäntä ja minä piika. Tuli on hyvä renki, mutta huono isäntä niinkuin tavataan sanoa.- Terveisin Marjut-

Kommentit

Sisko sanoi…
Kyllä se näin on, tulen kanssa ei ole leikkimistä. Sinä olet ihan harjoitellut käytännössä miten pitää toimia hätätilanteessa, hyvä juttu. Kuvasi on on lämmin ja pidän sen loimusta. Kiitos kun osallistuit!
Marjut M sanoi…
Kiitos kommentista Sisko. On kyllä hyvä kun tuollaisia harjoituksia järjestetään niin tietää vähä kuinka pitää toimia jos tosipaikan eteen joutuu. Mutta toivon todella ettei näitä oppeja ikinä tarvita ja tuli on se hyvä renki vain. On se kyllä kaunista ja rentouttavaa katseltavaa sekä paljon hyötyähän siitä kuitenkin on.
Saassa sanoi…
Hyvä ja kaunis kuva tulesta.
Hehkua on joten hyvä varoa.
Toivottavasti ihmiset muistavat varoa myös kynttilöiden kanssa.
Tuitiina sanoi…
Hieno kuva! Ei todellakaan ole tulen kanssa leikkimistä. Minä olen kerran joutunut sammuttamaan alkavaa tulipaloa hellalla ja kyllä täytyy sanoa, et jos en olis käynyt juuri samanlaista kurssia kuin sinä, en tiedä olisiko tuli sammunut!
Tulenliekkiä katsoisi loputtomiin, niin kiehtova se on ja polttava.
Marjut M sanoi…
Kiitos kommenteistanne. Hyvä kuulla että alkusammutusopetuksesta on ollut hyötyä. Toivotaan kuitenkin että ihmiset tosiaan muistaa varovaisuuden kaikkien tuleen liittyvien asioiden kanssa.

Suositut tekstit