Terassi jouluasussaan

Sää näyttää edelleen aika huolestuttavalta ja ajatukset lumettomasta joulusta jälleen ovat aika vahvoilla mielessäni. Niin tai näin jouluvalmistelut jatkuvat ja tälläkertaa halusin laittaa joulua terassille. Sain päähäni nimittäin tehdä juuttikankaasta verhot sinne ja hieman jotain muutakin jouluista sinne tuli sitten laitettua. Tässä kuvina siitä lisää.


Tunnelmallisin jouluterveisin Marjut


Kommentit

Saassa sanoi…
Ihana terassi, niin jouluinen ja tunnelmallinen. Ikkunan ääressä on kiva istua. Päivällä katsella luontoa ja illalla ihailla pimeyttä ja kauniisti hohtavia kynttilälyhtyjä :-)
Marjut M sanoi…
Kiitos Jaana. Terassilla on kyllä mukava istuskella ja juoda kuumaa kaakaota. Harmi vaan että kelit on nyt niin tuuliset ja sateiset. Mutta ehkäpä tuo ilma siitä paranee, toivotaan ainakin niin :)
Tuitiina sanoi…
Ihana terassi, juuttikangas verhot on musta just sopivan rouheat terassille! Ja noi korkeat lyhdyt!!!!jättävät niin kivat kuviot lattiaan, tykkään <3
Marjut M sanoi…
Kiito Tuitiina :) Kerrankin joku ajatus jonka toteutin vastasi enkä odotuksia paremminkin kuin hyvin :) Kaikkea kannattaa kokeilla niin voi yllättyä iloisesti :)
Unknown sanoi…
Eka sana mikä tuli mieleeni: tunnelmallinen.
Marjut M sanoi…
Kiitos Satu kommentista, ihana kuulla että tämä sana tuli ekana mieleen :)

Suositut tekstit