DIY lautakuusi


Pinterestin ihmeellisestä maailmasta löysin jälleen toteuttamiskelpoisen idean. Haaviini tarttui kuva lautakuusesta. Malleja oli erilaisia, mutta eniten tykästyin tähän (kuva alhaalla) minkä vinkkasin sitten isännän tehtäväksi.  Ehkä se minultakin olisi sujunut, mutta isännältä vielä nopeampaa. 

Tällä viikolla hieman kiirettä pitää, kun viikonloppuna on joulumessut. Aion mennä sinne myymään mm. näitä lautakuusia. Sen vuoksi delegoin tämän hommelin isännälle joka on kätevä käsistään. Itse olen vääntänyt kransseja ja kuusia havuista ahkeraan tahtiin. Toivottavasti kauppa käy sitten viikonloppuna.

Nämä lautakuuset on tehty jälleen jämälaudoista. Ihana kierrättää kaikkea josta saa aikaiseksi jotain kaunista. Näissä kuusissa minua ainakin miellyttää se, että ne voisi ihan jättää maalamattakin. Puun pinta antaa luonnollista sävyvaihtelua. Sitten jos niitä pitää ulkona ne harmaantuu kauniisti.
Ajattelin kuitenkin hieman vinkiksi ihmisille ruuvata kiinni joulupalloja sekä helminauhaa koristeeksi pariin kuuseen. Sitten ihmiset jotka toivottavasti ostavat näitä saavat tuunata omat lautakuuset haluamallaan tavalla tai antaa olla ihan tällaisenaan.

Mielestäni tämä kuusi sopii niin sisälle kuin esimerkiksi ulko-oven eteen toivottamaan vieraat tervetulleeksi. Myös terassille voi luoda näistä jouluista tunnelmaa yhdessä jouluvalojen ja syysistutusten kera.

Tälläistä tälläkertaa. Nyt taas töiden pariin.

Terveisin MarjutKommentit

Suositut tekstit