Tähtivalot

Joulufiilis kiihtyy ja kaupassa tulee bongattua kaikenlaista kivaa joulutilpehööriä. Kaikkeen en kuitenkaa sorru vaan tarve ja hinta pitää olla kohdillaan. 

Tälläkertaa tarpeena oli paperiset joulutähdet jotka halusin asentaa ikkunavalojemme tilalle. Lähdin siis tuumasta toimeen kauppakierroksellani katsomaan josko niitä jo löytyisi jouluosastolta. No olihan niitä ja vielä ale kopassa. Väri ei ollut ehkä se toivomani valkoinen, mutta ei tässä punaisessakaan mitään vikaa ole. Joulunaikanahan näitä ikkunassa pidetään joten punainen sai kelvata 2 e / kpl hinnalla paperitähdestä.

Tähtivalon asennus


Ensin aioimme ottaa ikkunavaloistamme kuvut pois ja asentaa sen jälkeen paperitähdet paikoilleen. Onneksi kuitenkin isännällä välähti, että tähdethän menevät paikoilleen sutjakkaa kuvun päälle. Näin säästyttiin pieneltä ruuvaushommalta ja ennenkaikkea näin takaamme, että ikkunavalot säilyy ehjänä.

Tähtivaloon led lamppu


Nykyajan led valoissa yhtenä hyvänä puolena on se, että ne eivät kuumene. Vanhaa mallia oleva lamppu kuumenisi sen verran, että paperitähteä en uskaltaisi laittaa kuvun päälle. Itse en ainakaan tohtisi alkaa leikkimään kuumenemisvaaran kanssa.Tähtivalot paikoillaan. Hieman saisi varmaan olla pitempi johto,
että tähti näkyisi kokonaan ikkunasta.
Nämä kun on asennettu vain ikkunalampuille niin ei ole tällaisia tullut silloin mietittyä.

Ikkunalamppu. Tähän päälle tähtivalo pujotettiin. Sisällä led lamppu.

Lopputuloksena nämä punaiset tähtivalot olivat kivan tunnelmalliset.
Terveisin Marjut

Kommentit

Suositut tekstit